Sa vetrom u ledja

Emisija  SA VETROM U LEĐA  je emisija kolažnog tipa, zabavnog i obrazovnog karaktera, namenjena mladima od 10 do 25 godina, kao i njihovim roditeljima.
Emisija ima za cilj da zabavnim i zanimljivim pristupom obradi teme prvenstveno vezane za obrazovanje mladih (formalno i neformalno), zdravlje, sport, zabavu, kao i da podstakne aktivno učešće roditelja u rešavanju potencijalnih problema sa kojim se susreće omladina.
Emisiju čine kratki prilozi od 3 do 5 minuta.
Osnovna ideja emisije sastoji se iz želje autora da mladima olakša put kroz period odrastanja… da im pomogne da se opredele za dalji put školovanja, propagira zdrave vrednosti života…
Teme koje obrađuje emisija vezane su za informacije koje prate predavanja u srednjim školama, fakultetima, sportu, kulturi, omladinskim centrima i organizacijama, te podstiču na bavljenje vanškolskim aktivnostima.
Emisija ukazuje na potrebu pronalaženja odgovora na pitanja o kojima se mladi uglavnom informišu u razgovoru sa vršnjacima, pitanja o seksualnom vaspitanju, bolestima zavisnosti, muško-ženskim odnosima…
Kratka forma emisije, animirane najave, raznovrsnost tema, pitak način saopštavanja na mladima prijemčiv način, čine emisiju interesantnom navedenoj ciljnoj grupi.
About Author

Boomerang

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *