Produkcija Boomerang je osnovana 1994. godine kao agencija za usluge reklame i ekonomske propagande, radio i televizijske aktivnosti.

 

Od samog početka okuplja tim profesinalaca iz oblasti novinarstva, audio i video produkcije,marketinga, kao i stručne saradnike iz različitih sfera poslovanja i nauke.

 

U vremenu iza nas, oblasti interesovanja i delovanja su bile usmerene ne produkciju audio i video reklamnih spotova i organizovanja reklamnih kampanja (komercijlnih, humanitarnih, političkih,  edukativnih, sportskih, turističkih, zdravstveno rekreativnih….)

 

Ogledali smo se i u sportskom marketingu kroz vođenje marketinga Odbojkaškom klubu Vojvodina, u vreme šampionskih titula (1996, 1997, godina, kada je klub bio treći u Evropi).

 

U našoj produkciji je, između ostalog, osmišljeno i snimljeno nekoliko televizijskih emisija iz oblasti zdravlja i ekologije, koje su emitovane na Televiziji B92 (“Od srca”), Televiziji Vojvodine (“Pitajte doktora” i “PO-ZDRAV”), Televiziji Politika (“Zdravo zdravlje”),  Televiziji Republike Srpske (“Zdravlje je lek”) u nekoliko serijala od 1999. do danas, oko 10.000 audio i nekoliko stotina video reklamnih spotova. Iz naše produkcije je izašla i zvučna identifikacija u vidu džinglova koji su postali zaštitni znaci brojnih radio i TV stanica u našoj zemlji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *